KONSULENTER & SAMARBEJDSPARTNERE

Christian Uhrskov, konsulent

Nordsjælland


Kreative processer og menneskelig udvikling, har ligesom psykologifaget, altid haft min interesse. De sidste 20 år har jeg især beskæftiget mig med psykoterapi og er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet. Oprindeligt er jeg uddannet guitarist fra musikkonservatoriet i København, og har også et langt arbejdsliv bag mig som guitarist og musikunderviser. 

Nu i en moden alder er det mig en glæde og et privilegium at kunne bruge min lange træning og livserfaring i arbejdet som psykoterapeut. Mænds problemstillinger ligger mit hjerte nær og jeg har også tidligere været rådgiver og gruppe-facilitator i Mandecentret i København. Driver egen psykoterapi-praksis Christianuhrskov i Hillerød 

Kim Erik Jensen, konsulent

Midtjylland


Kim Erik Jensen, kendt som MidtvejsManden, har i mere end ti år arbejdet som mandecoach, supervisor, foredragsholder og står bl.a.  bag mandegruppen “Mandeaftener i Mariehøj” i Silkeborg. Min mission er at facilitere forandringsprocesser, der forbedrer modne mænds psykiske og fysiske sundhed. Det vigtigste er desuden, at den positive forandring fastholdes. Mit aktive virke til gavn for mænd, som befinder sig i livskriser, startede som frivillig i Mandecentret i Midtjylland. Jeg har derefter fungeret som gruppecoach for stort antal ”Otte mænd Otte uger”-grupper i det Midt- og Vestjyske område. Var instruktør ved opstart og implementering af konceptet i en norsk kommune. Jeg er uddannet NLP Master Practitioner og merkonom i innovationsledelse 

Liv Dahl Knudsen, Konsulent,
Odense/Fyn


Liv Dahl Knudsen, psykolog og tidligere projektkoordinator og rådgiver hos Mandecentret Fyn. Siden tiden i Mandecentret har jeg arbejdet med gruppeforløb i Faaborg-Midtfyn Kommune og er ansat som psykolog i Odense Kommune. I min tid hos Mandecentret dyrkede jeg interessen for familie- og parforholdsdynamikker ligesom jeg fik praksiserfaring med gruppeterapi og mænds problemstillinger. Som gruppefacilitator har jeg observeret, hvordan samtaler i grupper udvikler mennesker på forskellige måder og i meget højere grad end deltagerne forventer ved start i et gruppeforløb. I en gruppe finder deltagerne både fællesskab, spejling og genklang og det er netop de værdier jeg som psykolog og gruppefacilitator ønsker at være med til at fremme.

Aske Juul Lassen, Sparingspartner


Pension er i dag mere udvikling end afvikling. Når jeg undersøger, hvad livet efter pensionen er i det 21. århundrede, bliver jeg stadig overrasket over, hvor mange forskellige måder mennesker kaster sig over livet på ny. Jeg er etnolog og har forsket i pension og pensionsovergange i de sidste 10 år. Det formidler og rådgiver jeg om i min virksomhed Den 3. akt, hvor jeg bl.a. har udgivet bogen Livets tredje akt og podcasten Pensionens 10 bud, som begge giver inspiration til, hvordan du kan skabe pensionsovergangen. 

Jeg er lektor ved Center for Humanistisk Sundhedsforskning og har en ph.d. fra Center for Sund Aldring, begge på Københavns Universitet, hvilket bl.a. har ledt til kampagnen De erfarne, og medlemsskaber i PFAs tænketank Den nye 3. alder og i Sundhedsstyrelsens partnerskab om den gode overgang.