Jørgen Juul Jensen, partner

Samfundsengagement og ønsket om at bidrage til skabelsen af bedre sociale verdener, er en del af mit DNA. Det samme gælder menneskers fortællinger om livets op- og nedture. Nysgerrigheden på mænds fortællinger går helt tilbage til min ungdom. Siden har jeg gennem livet lyttet til mangfoldige fortællinger og reflekteret over mænds bidrag og sociale samspil i parforhold, familie og mand og mand imellem.

 

Med en samfunds- og kultursociologisk baggrund, suppleret med bl.a. en narrativ uddannelse i bagagen, har jeg gennem mange år udforsket og afprøvet samtaler med mænd – både enkelt- og gruppevis. Det være sig mænd i livsovergange, som selv er udsat for afgørende begivenheder i deres arbejde og nære relationer, og som forsøger at finde deres vej til dét, der er vigtigt i livet.  

 

Min professionelle ballast stammer fra 15 års arbejde i mit firma (www.jjjcoaching.dk) som coach, terapeut, konsulent og kursusudbyder. Som rådgiver, gruppefacilitator og projektmager i Mandecentret. Det er min erfaring, at det kan gøre en verden til forskel, når mænd mødes i et nærende fællesskab, og der skabes et rum for personlig og fælles bevægelse.

Cathrine Sort, partner

Jeg er optaget af indre og ydre bæredygtighed. Det handler fx om, at arbejdspladser skal tager højde for alle livets faser, gode seniorordninger og gode overgange for seniormedarbejere. Dvs. hele mennesker - hele arbejdslivet!


Med mine uddannelser i psykologi, psykoterapi, mindfulness og Human Ressource Management har jeg altid arbejdet med kommunikation og dialog i grupper. Jeg oplever, at der sker en forvandling, når mennesker fortæller om deres liv. Historier folder sig ud, nye perspektiver på sammenhænge springer pludselig frem, mens vi taler sammen - individuelt og gruppevis.


Min ballast er især 16 års arbejde som psykoterapeut med personlige samtaler (www.cs-terapi.dk) samt mit arbejde med terapigrupper og selvhjælpsgrupper fx for mennesker med angst, depression, misbrug, fyrede medarbejdere og pårørende


De seneste år har jeg arbejdet med grupper for mænd, fx som projektudvikler af mandegrupperne Kom Videre Mand og netværket Hemingway Club (60+), hvor jeg i dag arbejder med udbredelse i DK. I min fritid har jeg været frivillig telefonrådgiver i Livslinjen, gruppeleder i Mandecentret og næstformand i lokal Ældre Sagen.

KONSULENTER & SAMARBEJDSPARTNERE

Nordsjælland

Christian Uhrskov

Midtjylland

Kim Erik Jensen

Fyn

Liv Dahl Knudsen

Seniorforsker

Aske Juul Lassen